PETRUŠKA

O meni... hmmm :)

Najprej sem mama. Taka posebna. Posebni deklici s posebnimi potrebami. In dvema mulčkoma, ki ustvarjata naše dneve. Onadva mi dovolita biti... samo mamica :)
Potem pa sem še mnogo drugega.
Najboljša punca najboljšemu fantu, povprečna kuharica, slaba gospodinja, prijateljica s sto obrazi, ki jo je lahko prebrati, sestra, ki spravlja ob živce, kritičarka, pisateljica in pesnica, ki nikoli ne bo upala peti. Sem umetnica in filozofinja. Pravična, nežna, iznajdljiva. Včasih izsiljujem, a vse v dobrobit kompromisom.
Rada bi ozavestila cel svet o smislu. Rada bi vsem povedala o moji princesi. Rada bi v neskončnost razpravljala o vzgoji. O smislu. O ljudeh in odnosih in komunikaciji. Rada bi se z vsemi venomer le smejala. Rada bi učila vse, ki prihajajo za mano. In rada bi večno ljubila vse, kar je lepo. Ker se trudim v vsaki stvari najti lepoto. Uspeva mi!

Predstavila se vam bom skozi čas. Ker čas odpira in razkriva.
Mogoče nisem nič od zgoraj naštetega, mogoče pa boste našli vse to in še več v meni...

Rada bi vam predstavila mojo četrto ljubezen, ljubezen do ročnih (ne)spretnosti in umetnosti.
Ker šele začenjam, mi dajte čas. Saj je vendarle to šele četrta ljubezen, hihi :)

Pisala pa vam bom tudi o moji prvi in drugi ljubezni, o mali Princeski in velikem Princu. O Lepotički in Kraljeviču. Ljubezen z veliko začetnico. Večna. Neponovljiva. Neprecenljiva.

Vsak dan vam želim najlepši dan :)
Bodite vi, ljubite sebe, ljudi in svet in ljubezen boste prejemali nazaj... že nekoč, nekako :)
Ni komentarjev:

Objavite komentar