dōTERRA

Lani pozimi sem prvič spoznala doTerro. Prijateljica mi je povedala, da eterično olje kadila sprošča in da deluje tudi na sproščanje možganov. Posledično z umirjanjem možganske aktivnosti (tiste, ki ni dobra) lahko pričakujemo manj epileptičnih napadov, manj nenadzorovanih gibov in spazmov.
Poguglala sem, itak. Na koncu videla ceno... Postavila misel v kot.
Na vrhuncu zime sem še nekajkrat na facebooku in v pogovorih zasledila "eterična olja" doTerra in med nasveti sem se totalno našla. Odločitev je bila v sklopu odločitve, da moramo še bolj korenito spremeniti naš življenjski slog. S prehrano spreminjamo naše energije že kar dolgo... Pogled sem vrgla na NARAVNO. Tasrednja je v svoji prvi sezoni vrtca pridno nosila vse domov - nič materialnega, seveda. Mali je pri dobrih treh mesecih zato že prebolel norice. In posebna princesa se je držala, čeprav je tudi kar pogosto obležala z virozami. V lekarni sem puščala za kapljice in sirupe in tabletke po 50, 60€. Brez učinka, seveda. Konec januarja je bil višek začaranega kroga.
Naročila sem naš prvi družinski set. Ker je z včlanitvijo ceneje, hkrati pa od tebe prav nič ne zahtevajo, sem se včlanila. Že čez nekaj dni je bil paketek pri meni in za začetek sem uporabljala le tri eolja. Ostalo je počakalo. Nič hudega.
Frankincense (kadilo bosvelije) sem difuzirala v Sarini sobi. Tako omamno dišeče in zares sproščujoče. To je še vedno moj najljubši vonj :)
Namensko mešanico breathe in sivko pa sem uporabljala ob virozah, prehladih. Po prvi aromaterapiji doma in po prvem mazanju male Ajde z Breathom v baznem olju (uporabila sem olivno olje ali pa frakcionirano kokosovo olje) ni bila več odsotna v vrtcu.
Za nas se je takrat začela pomlad :)

Zdaj sem doTERRO spoznala še bolj. Naročila še nekaj eteričnih olj. Za otročke tiste za podporo imunskemu sistemu. Mešanice OnGuard, Breathe in Serenity. Za Saro sem se naučila narediti kremico, v kateri je 10 kapljic eo Frankincense. Sprosti jo! Predvsem ji sprosti zategle sklepe. Enkrat samkrat sem jo namazala ob ključnici okoli vratu. Njena glava je bila non stop na prsih. Tako zelo ji je sprostila vrat.

Mali Patrik ima veliko hujši atopijski dermatitis kot Ajda. Njej probleme na koži dela le mleko in njeni dnevi, ko se lepotiči in izdatno maže s kremami, ki jih najde v košu z dojenčkovimi negovalnimi pripomočki :) Takrat je pikasta.
Patrik pa je že celo zimo pikast, hrapav in z nekaj lišaji suhe kože. Prav nič lepo otroško.
Dokler ne bom kupila naravne kreme z ognjičem, ga pač maževa z mešanicami. Po obrazu kar s FCO (frakcioniraano kokosovo olje) in kapljico eo sivke. Po telesu s sivko, melaleuco, tudi frankija sva že uporabila. Tudi dragi uživa v tem. Smo še v fazi poizkušanja, predvsem pa nekako nismo striktni. Enkrat ali dvakrat na dan pa je premalo. Je pa takrat koža vidno pomirjena in stanje se vsaj nič ne slabša. Bom poročala naprej, ko se opremim še s karitejevim maslom in ognjičem.

O doTERRI bom še pisala. Obožujem pozitivne izkušnje!
Vsekakor pa lahko poklikate na:
http://www.mydoterra.com/zaspanka/
Na tej spletni strani vas čaka vodnik 101 uporabe eteričnih olj. Pod zavihkom shop si lahko ogledate in nabavite eolja, ob vsakem je kratka predstavitev in namen uporabe.
Zavihek Join&Save pa vam ponuja včlanitvene ugodnosti. O tem vam bom še pisala, vsekakor pa se za vse informacije lahko obrnete tudi name na mail:
zaspancek83@gmail.com

Ni komentarjev:

Objavite komentar